Lagu isih tresno didi kempot layang

Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot Lyrics Didi Kempot - Terminal Tirtonadi Ciptaan: Didi Kempot Vokal: Didi Kempot Produksi: IMK Indomusik Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni. Didi Kempot - Layang Kangen - Layangmu tak tompo wingi kuwi Wis tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ra kroso netes eluh ning pipiku Umpomo tanga Lirik Lagu Terbaru - Didi Kempot - Layang Kangen. Lihat lirik lagu oleh: Didi Kempot judul: Isih Tresno. Pastikan anda sudah melihat video musiknya.

Lagu isih tresno didi kempot layang

Lihat lirik lagu oleh: Didi Kempot judul: Isih Tresno. Pastikan anda sudah melihat video musiknya. >Download Lagu Didi Kempot Terbaru. Kumpulan Mp3 Didi Kempot Terlengkap Lama dan Baru. Full Album Didi Kempot terbaik di gudang lagu mp3 lengkap dengan lirik dan chord lagunya. Sekonyong Konyong Koder. Cintaku sekonyong koder Karo kowe cah ayu sing bakul lemper Lempermu pancen super resik tur anti laler Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer Cintaku sekonyong koder Paribasan durung demok wani panjer Modal bensin seliter motorku tak stater Tak ampiri ayo tak ajak muter-muter Tiwas aku dandan mlithit Rambutku lengane pomit Kowe malah lunga plencing ora Author: Hello-Pet. Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot Lyrics Didi Kempot - Terminal Tirtonadi Ciptaan: Didi Kempot Vokal: Didi Kempot Produksi: IMK Indomusik Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni. Lirik lagu Didi Kempot - Isih Tresno Written By Admin Add Comment Aku nangis kowe malah ngguyu Kebangeten to sliramu Saiki wis ora eling mring aku Sing biyen dadi kancamu Aku iki jane isih tresno Seprene ra ono wong liyo Nanging sliramu saiki wis bedo Lali mulih kerep lungo.The description of Lagu Didi Kempot Mp3. Daftar Lagu Cucak Rowo Jambu Alas Kalung Emas Kangen Kowe Keloro-Loro Layang Kangen. Isih tresno sliramu (*) C Em Umpamane REPEAT: (#). Mainkan Lagu Lainnya: Lirik Lagu dan Chord Gitar Didi Kempot - Layang Kangen. Download Lagu Campursari Didi Kempot Terpopuler apk for Android. Lagu campursari Didi Kempot lengkap dan populer untuk anda. Sangu Ngimpi official lyrics by Didi Kempot: Naliko mbiyen isih susah Sliramu ugo melu susah Sangu Ngimpi Didi Kempot sheet Tak nyanyekke lagu iki. Tembang Kenangan Didi Kempot Lawas: Free Android app (1+ kempot kowe lagu pelawak penyanyi prawan ranto sewu tanjung tresno wis.

see the video

Tresno Kowe - Didi Kempot, time: 5:41
Tags:Cosmos a spacetime odyssey s01e02 gas,Dvd a galinha pintadinha 4 completo,Uc browser 8 for pc,Singuila je deteste ma vie er

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2